Ultieme TAD Reference show bij Audiofile 17 en 18 juni

Complete TAD Reference audioset 17 en 18 juni bij Audiofile.  

Met een totale setup waarde van meer dan 250.000€ presenteert Audiofile de meest kostbare- en beste audioset tot op heden. 

De TAD Reference luidsprekers en electronica mogen gerekend worden tot de allerbeste producten van het moment. De 90Kg wegende TAD Reference 600 monoblokken, met een vermogen van 600W in 4Ω zijn het kloppend hart van de configuratie. Deze ultieme monoblokken staan voor kracht, souplesse, met een totale muzikale realisme. Ofwel, de perfecte kruising tussen buizen Single Ended en controlle in vermogen.

Eyecatcher van de show zijn wel de TAD CR1MKII Reference monitorluidsprekers. Voor een monitorspeaker misschien groot, in vergelijking met een vloerstaander haast elegant te noemen, hebben deze speakers alle voordelen van een perfecte monitor (snelheid, staging, definitie in het laag) met de voordelen van een grote luidspreker (belastbaarheid, kracht van het laag)>

Geheel tegen de Audiofile traditie in, wordt er ook gedemonstreerd met een CD-speler. In dit geval, niet zo maar een CD-speler, maar de beste speler van het moment. De TAD D600 Disc Player. Uiteraard wordt er ook gestreamed met de Aurender N10.

Gewoon benieuwd hoe een dergelijke set klinkt? Of, even kijken in de stores van Audiofile? Geen probleem! Iedereen is welkom..

De show start op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni. Aanvang -voor de vroege vogels- is om 08.00 en eindigt om 22.00 uur!

 

 

Image: 
Laat zien op de homepage: 
Ja in het tweede vak