Wadia

Wadia

Benelux grootste USB DAC store, meer dan 20 merken gereed voor demo. Vanaf 199€ tot 20K€. 


Waarom House of DACs?

House of DACs is feitelijk de logische afgeleide van Audiofiles bedrijfsfilosofie 'concept-store  in  moderne  compacte  audio systemen'.  Het gedachtengoed van Audiofile hangt nu eenmaal aan de verkoop van hedendaagse, moderne compacte audiosystemen waar, naast topgeluid, gebruiksgemak en integratie in de leefomgeving een dominante rol speelt.
Een manier om hier aan te voldoen, is het toepassen van D/A converters, aangestuurd middels een (dedicated) computer al dan niet bediend via een device remote. Om onze positie in dit deel van het audiosegment te verstevigen is besloten om "House of DACs' op te richten.

Wat betekent 'House of DACs' voor u?
Allereerst, House of DACs laat een rijk assortiment D/A converters zien, allen demonstratieklaar. Om u een idee te geven. De collectie bestaat uit meer dan 20 merken, en het aantal groeit. Ook aan prijsklasses geen gebrek. Alle denkbare DACs, tussen 99€ en 20.000€,  zijn beschikbaar, voor u.

Veel keus
Audiofile gelooft sedert haar oprichting in het bieden van van veel keuze binnen een bepaald segment. In die zin moet de klant beslissen op basis van de meest rationele- en relevante koopwaarden. Met een (te) beperkt merkenpakket verliest de verkopende partij aan objectiviteit, waardoor de kans op het geven van 'gekleurde' adviezen te zeer aanwezig is, althans, dat is onze aanname.

Proof of the pudding
...is in the listening. Zelfs een instap-DAC van 99 Euro kan uitgebreid getest worden. We hebben de ruimte, we hebben de producten en we hebben het geduld. En hoewel u onze DACs ook via onze webshop kunt bestellen geven we toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Op basis van Google info, reviews en best prices een DAC op afstand kopen staat synoniem met het blind kopen van een product die te allen tijde eerst beluisterd had moet worden.

45 dagen
Als laatste: mocht, ondanks het beoogde kwalitatieve traject toch twijfels ontstaan na de aankoop, dan kunt u beroep doen op de 45 dagen recht van retour. U krijgt dan netjes uw geld terug. Addertje onder het gras...deze service verlenen we alleen indien u hier in onze winkel uw dac gekocht heeft. Bij webshop bestelllingen geldt de wettelijke 14 dagen recht van retour.Al decennia weet Wadia de markt te verrassen met de beste CD-spelers en loopwerken. Altijd getrimd op timing, groove en muzikaliteit...iets waar de concurrenten nog van mogen leren. Met de komst van de nieuwe lijn versterkers, D/A converters en media server groeit Wadia verder in haar gedachtengoed. De timing en groove is gebleven en is aangevuld met een -volgens ons- oogverblindend design. 

Binnenkort te beluisteren 'at the Audiofile-store' is de Wadia M330 (echt alles in 1 media server), gecombineerd met de A315 Digitale eindversterker.

website Wadia
website importeur

Abonneren op Wadia