TAD luidsprekers

TAD luidsprekers

TAD speakers, hét ultra-highend speakermerk van het moment. 

Voor de fans van ruimtelijke afbeelding, focus van instrumenten en stemmen met echte live performance gaan niets beter vinden. Hoewel Audiofile van mening is dat de investering in een topversterker waanzinning belangrijk is (de speaker volgt de kwaliteit voor een groot deel), moeten we deze gedachte bijstellen. Sluit een TAD CE1 aan op uw goede amp, en er gebeurt iets wat geen merk -althans binnen ons pakket- voor elkaar krijgt!!

We hebben hier momenten meegemaakt dat we moesten toegeven dat de sound gewoon beter was dan...live! De rijkdom, de energie, de plaatsing van instrumenten, de snelheid, de echtheid van klankkleuren zijn gewoon niet normaal meer. En het mooiste...je hoeft niet eens de duurste versterker aan te schaffen om deze beleving te krijgen. Een meer dan prachtige combinatie is bijvoorbeeld de net uitgebrachte Audio Alchemy versterkers. Nog net betaalbaar en waanzinnig qua sound.

We hebben nu nog 'slechts' de compacte TAD CE1 hier gereed voor demo, maar u mag er van uitgaan dat binnenkort de vloerstaander E1 zowel de Audiofile- als de Devialet-store gaat versterken.


 

Abonneren op TAD luidsprekers