T+A DAC8

T+A DAC8

Benelux grootste USB DAC store, meer dan 20 merken gereed voor demo. Vanaf 199€ tot 20K€. 


Waarom House of DACs?

House of DACs is feitelijk de logische afgeleide van Audiofiles bedrijfsfilosofie 'concept-store  in  moderne  compacte  audio systemen'.  Het gedachtegoed van Audiofile hangt nu eenmaal aan de verkoop van hedendaagse, moderne compacte audiosystemen waar, naast topgeluid, gebruiksgemak en integratie in de leefomgeving een dominante rol speelt.
Een manier om hier aan te voldoen, is het toepassen van D/A converters, aangestuurd middels een (dedicated) computer al dan niet bediend via een device remote. Om onze positie in dit deel van het audiosegment te verstevigen is besloten om "House of DACs' op te richten.

Wat betekent 'House of DACs' voor u?
Allereerst, House of DACs laat een rijk assortiment D/A converters zien, allen demonstratieklaar. Om u een idee te geven. De collectie bestaat uit meer dan 20 merken, en het aantal groeit. Ook aan prijsklasses geen gebrek. Alle denkbare DACs, tussen 99€ en 20.000€,  zijn beschikbaar, voor u.

Veel keus
Audiofile gelooft sedert haar oprichting in het bieden van veel keuze binnen een bepaald segment. In die zin moet de klant beslissen op basis van de meest rationele- en relevante koopwaarden. Met een (te) beperkt merkenpakket verliest de verkopende partij aan objectiviteit, waardoor de kans op het geven van 'gekleurde' adviezen te zeer aanwezig is, althans, dat is onze zienswijze.

Proof of the pudding
...is in the listening. Zelfs een instap-DAC van 99 Euro kan uitgebreid getest worden. We hebben de ruimte, we hebben de producten en we hebben het geduld. En hoewel u onze DACs ook via onze webshop kunt bestellen geven we toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Op basis van Google info, reviews en best prices een DAC op afstand kopen staat synoniem met het blind kopen van een product dat te allen tijde eerst beluisterd had moet worden.

30 dagen
Als laatste: mocht, ondanks het beoogde kwalitatieve traject toch twijfels ontstaan na de aankoop, dan kunt u beroep doen op de 30 dagen recht van retour. U krijgt dan netjes uw geld terug. Addertje onder het gras...deze service verlenen we alleen indien u hier in onze winkel uw dac gekocht heeft. Bij webshop bestelllingen geldt het wettelijke 14 dagen recht van retour.T+A, een door en door Duits bedrijf die al sinds 1978 aan de weg timmert. Alleen de afkorting al, T+A, Theorie und Anwendung, geeft aan dat het bedrijf zich durft te onderscheiden. Audiofile kan het wel waarderen dat de bedrijfsnaam niet het zoveelste audio-verbuiging is (zoals wij eigenlijk hebben gedaan), maar direct aangeeft waar het voor staat. Namelijk, een brug weten te slaan van een gedegen theoretisch kennis uiterst precies vertaalt naar de praktijk!

Het assortiment omvat een compleet pakket met luidsprekers, versterkers, mediaspelers, D/A converters, alles in één spelers en nog veel meer! Audiofile heeft dit merk al een tijdje in haar vizier en heeft met de komst van de nieuwe DAC 8 DSD D/A converter de knoop doorgehakt. Startend met de digitale producten, met mogelijke uitgebreiding naar de versterkers (de HV ultraline schijnt werkelijk top te zijn) gaat Audiofile aan de slag met het Duitse merk! Dit betekent dat de T+A DAC 8 DSD toegevoegd gaat worden aan de 'House of DACs' en in de prijsklasse tot 5000€ gaat concurreren met merken als Metrum, Wadia, Chord (Hugo TT)en Ayre.

Website T+A Duitsland

€2.999,00
Abonneren op T+A DAC8