Soulution

Soulution

Soulution, nature of sound.

 

Soulution audio, aanbieder van versterkers en D/A converters en CD spelers in het kwadrant ‘ultra highend’.  Dit kwadrant laat de term en gedachte prijs/kwaliteit volledig los en richt zich op de aller-allerbeste geluidsperformance, ongeacht de prijs.

Het Zwitserse merk Soulution produceert thans de beste elektronica van de planeet. Nogal een duidelijke statement, maar het is wat het is, tenminste voor liefhebbers van een extreem hoog oplossend geluidsbeeld en detaillering. Of anders: dichter bij de originele opname gaat u niet komen!

Het bedrijfsmotto van Soulution is dan ook “Omit nothing. Add nothing”. Oftewel, laat niks weg (wees compleet), maar voeg niks toe”.  Volgens Audiofile een krachtig motto, en belangrijker, een motto die Soulution tot in perfectie heeft uitgevoerd. Bijna typisch Zwitsers toch?

Om tot die excellente resultaten te komen handelt Soulution vanuit de gedachte dat techniek en technologie de rode draad moet zijn. Kwestie van een gedachtengoed hebben, er in geloven, en deze haast dwangmatig uitrollen. Een voorbeeld voor veel bedrijven!

Vanwege het hoge auditieve niveau, vanwege het exclusieve karakter en imago en vanwege de exclusieve prijsstelling zijn zowel fabrikant als importeur vrij kritisch over een mogelijke toetreding van het officiële dealernetwerk. Het behoeft dan ook geen betoog dat Audiofile uitermate trots is dit merk te mogen voeren.

Website Soulution
Website importeurAbonneren op Soulution