Solidsteel

Solidsteel

Italiaanse fabrikant Solidsteel is specialist in het vervaardigen van uitstekende audioracks en audiostands. 

Ik heb inmiddels de meest interessante Solidsteel producten in de winkels staan. Een audiorack met predikaat top prijs/kwaliteit is de S5 Serie. Met een vanaf prijs van 499 Euro (S5-2) gunt u zichzelf een betaalbaar audiorack. Optisch boven pricetag. Auditief, mede door een extra houten plaat óp de etage, meer dan goed.

Voor de stoere highend consument is er de Hyperspike Prestige serie. Prijzen vanaf 3149 Euro voor een HP-2. Prachtig gebouwd, met massieve alu buizen.

Echter, de krent uit de pap. De reden waarom ik Solidsteel toegevoegd heb aan het assortiment, heeft niet zo veel met audioracks te maken. Achteraf waren deze producten gewoon lekker meegenomen. Want, aangezien Audiofile veel, heel veel, monitorluidsprekers verkoopt, is er altijd ruimte voor nieuwe #luidsprekerstandaards!

En laat nu de
Solidsteel SS-6 stand de meest gewilde stand voor de partner van de klant zijn. Met andere woorden: het kiezen van de juist monitorspeaker is redelijk een uitdaging. Het kiezen van een bijhorende stand, te vaak, een nachtmerrie. Te groot, te klein, te massief, te duur, te opvallend, te niet opvallend....verdween als sneeuw voor de zon na het zien van een Solidsteel SS6 stand. Bij ongeveer 100% van de Solidsteel anekdotes.


Partner blij = klant blij moet ik hier gedacht hebben. Daarom heb ik gelijk een mooie grote voorraad Solidsteel driepoten aangelegd.
U vraagt zich af of deze stands dan wel auditief verantwoord zijn? Mooi en funktioneel, ook in de ogen van uw partner, is meer dan prima. U durft er al voor te gaan. Echter, het venijn zit in de staart van mijn pleidooi.

Want, als zelfs een TAD ME1 speaker met Solidsteel SS6 stand beter klinkt dan met de eigen TAD stands, wat zegt dat dan over de SS6 stand? Ook met andere luidsprekers, bijvoorbeeld ATC, heeft de Solidsteel SS-6 meerwaarde. 

Abonneren op Solidsteel