RipNAS streamer

RipNAS streamer

Lijst met streaming

RipNAS

Topklasse CD ripper van RipNAS

De RipNAS is een high-end CD Ripper, Windows Home Server, Network Attached Storage & Media Streamer in een kleine, bijna stille doos. Met meer en meer prestatie mogelijkheden is het een ripper voor 24/7 gebruik.

RipNAS combineert en perfectioneert audio cd-rippen, Network Attached Storage en Media Streaming in een makkelijk te gebruiken kleine en stille fan loze box. Audio-cd's worden geript en zonder deze te verliezen opgeslagen. Audiobestanden worden gedeeld voor streaming via het netwerk naar een groot aantal beschikbare netwerk audio spelers. RipNAS is vooraf geconfigureerd om direct uit de doos te werken, geen computer, toetsenbord of computer vaardigheden zijn nodig. Zeg vaarwel tegen al je CD’s en verplaats je media naar het gemak van het digitale tijdperk. Met het fan loze ontwerp is de RipNAS betrouwbaarder en geruisloos. 43cm Hifi-formaat en volledig aluminium frame met geborstelde afwerking.

Hedendaags en gebruiksvriendelijk

RipNAS is een Plug and Play-oplossing en is erg makkelijk te gebruiken. Geen ingewikkelde installatie of lange handleidingen. Koppel de RipNAS via een USB-poort toe aan de computer voor een automatische back-up en het delen van het netwerk. Het rippen van CD’s lukt met de RipNAS zonder moeite.

Website RipNas

Abonneren op RipNAS streamer