NuPrime dac

NuPrime dac

Benelux grootste USB DAC store, meer dan 20 merken gereed voor demo. Vanaf 199€ tot 20K€. 


Waarom House of DACs?

House of DACs is feitelijk de logische afgeleide van Audiofiles bedrijfsfilosofie 'concept-store  in  moderne  compacte  audio systemen'.  Het gedachtegoed van Audiofile hangt nu eenmaal aan de verkoop van hedendaagse, moderne compacte audiosystemen waar, naast topgeluid, gebruiksgemak en integratie in de leefomgeving een dominante rol speelt.
Een manier om hier aan te voldoen, is het toepassen van D/A converters, aangestuurd middels een (dedicated) computer al dan niet bediend via een device remote. Om onze positie in dit deel van het audiosegment te verstevigen is besloten om "House of DACs' op te richten.

Wat betekent 'House of DACs' voor u?
Allereerst, House of DACs laat een rijk assortiment D/A converters zien, allen demonstratieklaar. Om u een idee te geven. De collectie bestaat uit meer dan 20 merken, en het aantal groeit. Ook aan prijsklasses geen gebrek. Alle denkbare DACs, tussen 99€ en 20.000€,  zijn beschikbaar, voor u.

Veel keus
Audiofile gelooft sedert haar oprichting in het bieden van veel keuze binnen een bepaald segment. In die zin moet de klant beslissen op basis van de meest rationele- en relevante koopwaarden. Met een (te) beperkt merkenpakket verliest de verkopende partij aan objectiviteit, waardoor de kans op het geven van 'gekleurde' adviezen te zeer aanwezig is, althans, dat is onze zienswijze.

Proof of the pudding
...is in the listening. Zelfs een instap-DAC van 99 Euro kan uitgebreid getest worden. We hebben de ruimte, we hebben de producten en we hebben het geduld. En hoewel u onze DACs ook via onze webshop kunt bestellen geven we toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Op basis van Google info, reviews en best prices een DAC op afstand kopen staat synoniem met het blind kopen van een product dat te allen tijde eerst beluisterd had moet worden.

30 dagen
Als laatste: mocht, ondanks het beoogde kwalitatieve traject toch twijfels ontstaan na de aankoop, dan kunt u beroep doen op de 30 dagen recht van retour. U krijgt dan netjes uw geld terug. Addertje onder het gras...deze service verlenen we alleen indien u hier in onze winkel uw dac gekocht heeft. Bij webshop bestelllingen geldt het wettelijke 14 dagen recht van retour.NuPrime audio, in 2014 opgericht door Jason Lim heeft in dat jaar de activa van het bedrijf NuForce overgenomen. Hij was overigens toentertijd al mede-aandeelhouder van NuForce. Met het recht om gebruik te blijven maken van de NuForce technologieën, heeft Jason een team van specialisten samengesteld om op de NuForce basis (die tot op de dag van vandaag excellent presteren) het productportfolio te optimaliseren en uit te breiden.

Het resultaat mag er zijn. De uitstekende reviews vliegen je om de oren. Van ''The Absolute Sound tot aan Nederlandse reviews, ze zijn allen consistent goed. Daarbij moet opgemerkt worden dat het uitgangspunt van Nuprime 'het aanbieden van optimale prijs/kwaliteit producten' telkens waargemaakt wordt.

Geprikkeld door de goede testen en  -voor highend begrippen-  malse prijsstelling heeft Audiofile/House of DACs een eerste serieuze test gedaan met de NuPrime DAC-10H. Een voorwaar uitgebreide USB DAC met hoofdtelefoonuitgang. Bouwvorm, gebruiksmogelijkheden en klank zijn niet alleen uitstekend, maar zorgen zelfs voor een voorsprong op een aantal concurrenten. Om 'House of DACs' te versterken heeft Audiofile het merk NuPrime, in dit geval, de DAC-10H opgenomen en volledig omarmt!

Website Nuprime
Website importeur NL

Abonneren op NuPrime dac