Nagra

Nagra

Benelux grootste USB DAC store, meer dan 20 merken gereed voor demo. Vanaf 199€ tot 20K€. 


Waarom House of DACs?

House of DACs is feitelijk de logische afgeleide van Audiofiles bedrijfsfilosofie 'concept-store  in  moderne  compacte  audio systemen'.  Het gedachtegoed van Audiofile hangt nu eenmaal aan de verkoop van hedendaagse, moderne compacte audiosystemen waar, naast topgeluid, gebruiksgemak en integratie in de leefomgeving een dominante rol speelt.
Een manier om hier aan te voldoen, is het toepassen van D/A converters, aangestuurd middels een (dedicated) computer al dan niet bediend via een device remote. Om onze positie in dit deel van het audiosegment te verstevigen is besloten om "House of DACs' op te richten.

Wat betekent 'House of DACs' voor u?
Allereerst, House of DACs laat een rijk assortiment D/A converters zien, allen demonstratieklaar. Om u een idee te geven. De collectie bestaat uit meer dan 20 merken, en het aantal groeit. Ook aan prijsklasses geen gebrek. Alle denkbare DACs, tussen 99€ en 20.000€,  zijn beschikbaar, voor u.

Veel keus
Audiofile gelooft sedert haar oprichting in het bieden van veel keuze binnen een bepaald segment. In die zin moet de klant beslissen op basis van de meest rationele- en relevante koopwaarden. Met een (te) beperkt merkenpakket verliest de verkopende partij aan objectiviteit, waardoor de kans op het geven van 'gekleurde' adviezen te zeer aanwezig is, althans, dat is onze zienswijze.

Proof of the pudding
...is in the listening. Zelfs een instap-DAC van 99 Euro kan uitgebreid getest worden. We hebben de ruimte, we hebben de producten en we hebben het geduld. En hoewel u onze DACs ook via onze webshop kunt bestellen geven we toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Op basis van Google info, reviews en best prices een DAC op afstand kopen staat synoniem met het blind kopen van een product dat te allen tijde eerst beluisterd had moet worden.

30 dagen
Als laatste: mocht, ondanks het beoogde kwalitatieve traject toch twijfels ontstaan na de aankoop, dan kunt u beroep doen op de 30 dagen recht van retour. U krijgt dan netjes uw geld terug. Addertje onder het gras...deze service verlenen we alleen indien u hier in onze winkel uw dac gekocht heeft. Bij webshop bestelllingen geldt het wettelijke 14 dagen recht van retour.Nagra uit Zwitserland. Opgericht in 1951 door Stefan Kudelski is vooral bekend geworden vanwege de legendarische portable analoge recorders zoals de Nagra III, welke tot op vandaag veelvuldig gebruikt worden door onder andere journalisten. 

Maar Nagra is natuurlijk meer dan dat. Namelijk in 1997 werd naast de professionele lijn aan hofdzakelijk recorders, een nieuwe lijn toegevoegd, de highend Audio Nagra producten, die tot op de dag van vandaag de absolute top vertegenwoordigen.

Nagra staat voor Zwitsere precisie, in mechanisch opzicht maar ook in geluid. Er is voor ons, tot op heden, geen merk bekend die hier beter in scoort. De alles-overtreffende trap van subitiliteit, het weergeven van de allerkleinste details in een opname. Het totaal uit elkaar rafelen van complexe muziekpassages. En dat alles zonder enige scherpheid (tenzij in de opname) of agressiviteit. En daarmee plaats Nagra zich op eenzame hoogte waar het gaat om de hoogste mate van het weergeven van ruimte en detail in combinatie met een enorme rust (of noem het 'het zwart in het geluidsbeeld'). Deze combi van rust en detail lijkt bijna paradoxaal, en dat is het vaak ook, echter, Nagra klaart, als enige, deze klus. Het is juist hierom dat wij besloten hebben Nagra op te nemen. 'Too good...', zouden de Engelsen het kunnen beschrijven, en zo zien we het ook. Het is gewoon te bijzonder om dit merk niet toe te voegen aan onze rubriek highendplus, waardoor onze huidige highendplus merken als Magico, TAD, Devialet, Constellation en Ayre er een maatje bij hebben gekregen.

Audiofile gaat niet voor halve acties; we hebben daarom de Nagra Classic Integrated, Classic pre-amp, Classic Amp en de superieure losse voeding geïnvesteerd...voor u!

Klik eens op deze bijzondere interessant link, en ervaar in een tijdspanne van 1951 tot heden welke producten Nagra op de markt gebracht heeft. Indrukwekkend!
Nagra historisch overzicht

 

€12.950,00
Abonneren op Nagra