Grace Design

Grace Design

Benelux grootste USB DAC store, meer dan 20 merken gereed voor demo. Vanaf 199€ tot 20K€. 


Waarom House of DACs?

House of DACs is feitelijk de logische afgeleide van Audiofiles bedrijfsfilosofie 'concept-store  in  moderne  compacte  audio systemen'.  Het gedachtegoed van Audiofile hangt nu eenmaal aan de verkoop van hedendaagse, moderne compacte audiosystemen waar, naast topgeluid, gebruiksgemak en integratie in de leefomgeving een dominante rol speelt.
Een manier om hier aan te voldoen, is het toepassen van D/A converters, aangestuurd middels een (dedicated) computer al dan niet bediend via een device remote. Om onze positie in dit deel van het audiosegment te verstevigen is besloten om "House of DACs' op te richten.

Wat betekent 'House of DACs' voor u?
Allereerst, House of DACs laat een rijk assortiment D/A converters zien, allen demonstratieklaar. Om u een idee te geven. De collectie bestaat uit meer dan 20 merken, en het aantal groeit. Ook aan prijsklasses geen gebrek. Alle denkbare DACs, tussen 99€ en 20.000€,  zijn beschikbaar, voor u.

Veel keus
Audiofile gelooft sedert haar oprichting in het bieden van veel keuze binnen een bepaald segment. In die zin moet de klant beslissen op basis van de meest rationele- en relevante koopwaarden. Met een (te) beperkt merkenpakket verliest de verkopende partij aan objectiviteit, waardoor de kans op het geven van 'gekleurde' adviezen te zeer aanwezig is, althans, dat is onze zienswijze.

Proof of the pudding
...is in the listening. Zelfs een instap-DAC van 99 Euro kan uitgebreid getest worden. We hebben de ruimte, we hebben de producten en we hebben het geduld. En hoewel u onze DACs ook via onze webshop kunt bestellen geven we toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Op basis van Google info, reviews en best prices een DAC op afstand kopen staat synoniem met het blind kopen van een product dat te allen tijde eerst beluisterd had moet worden.

30 dagen
Als laatste: mocht, ondanks het beoogde kwalitatieve traject toch twijfels ontstaan na de aankoop, dan kunt u beroep doen op de 30 dagen recht van retour. U krijgt dan netjes uw geld terug. Addertje onder het gras...deze service verlenen we alleen indien u hier in onze winkel uw dac gekocht heeft. Bij webshop bestelllingen geldt het wettelijke 14 dagen recht van retour.Grace Design

De geboorte van een revolutionaire microfoon

Audio-ingenieur en ontwerper, Michael Grace, begon oorspronkelijk met vervaarding van speciaal gemaakte audio producten door één bestelling per keer aan te nemen, voor een kleine trouwe groep volgelingen van opname-ingenieurs en artiesten in 1990. Het duurde niet lang voordat Michaels speciale microfoon Preamplifier ontwerp bekend werd, waarvan gezegd werd dat het alles overtrof dat commercieel beschikbaar was. Op basis van een toenemende vraag naar dit mic preamp ontwerp, werd in 1994 Grace Design opgericht en begon de productie van de originele model 801 microfoonvoorversterker. Het model 801 heeft niet alleen een nieuw niveau van geluidsprestaties en functionaliteit geïntroduceerd, maar hielp het tot stand brengen van de buitenboord microfoon voorversterkers en de direct-to-tape opname als een nieuwe standaard in professionele audio-productie.

Continuïteit van topkwaliteit door onveranderlijke passie voor muziek

Door de jaren heen heeft Grace Design een stabiel, methodisch tempo gehandhaafd om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen. Onze productlijn is ontwikkeld tot een definitieve verzameling van microfoonvoorversterker configuraties en andere unieke professionele audioproducten. Terwijl de professionele audio-industrie wordt overspoeld met producten die zijn ontworpen voor veroudering, is Grace Design trots op het aanbieden van audio professionals met de beste tools die denkbaar zijn. Gelegen in Boulder, Colorado, vervolgt Grace Design zijn missie in het nieuwe millennium. Naarmate het bedrijf groeit, streven ze voortdurend na om de productiemethoden te verbeteren om ervoor te zorgen dat ze zuiver, efficiënt en milieuvriendelijk zijn. De medewerkers van Grace Design worden behandeld als familie en streeft ernaar om zowel zakelijke relaties als vriendschappen te handhaven. Grace Design blijft vooral gedreven door de oorspronkelijke passie waarom het bedrijf is opgericht: de liefde voor muziek.

Abonneren op Grace Design