Epos luidsprekers

Epos luidsprekers

K Series
De laatste Epos telgen zijn geboren in de K Series. De loten heten K1 en K2 en zijn verkrijgbaar in stijlvolle matzwarte en matwitte afwerking. Het is de eerste serie die is ontworpen door Luke Creek, de zoon van, en staat voor een nieuwe weg die Epos is ingeslagen.

De K1 is een boekenplankluidspreker en de K2 de vloerstaande variant. Beide modellen beschikken over een voorwaarts gerichte bassleuf, een 25mm softdome tweeter met 25mm spreekspoel in ferrofluid met hoogwaardige neodymium magneetsysteem en een 150mm polypropyleen conus met een 25mm spreekspoel in ferrofluid en groot magneetsysteem, met dien verstande dat de K2 over 2 van dergelijke woofers beschikt, naast de grotere kastinhoud. Alleen hoogwaardige componenten hebben hun weg gevonden naar de crossovers die even eenvoudig als geniaal zijn. De K Series zetten hiermee hun muzikale erfenis voort en verbazen nimmer.

Maar er is nog iets: De K Series is de enige luidspreker van Epos die uitgerust kan worden met de binnenkort leverbare Active-K optie. Deze Active-K module wordt achterop de luidspreker geplaatst en verandert deze ten eerste in een actieve luidspreker. Maar het gaat verder; in deze Creek versterkeruitbreiding zit tevens een multi-input DA converter, een asynchrone USB input en Bluetooth receiver. Om het pakket compleet te maken zal de uitbreiding tevens over een analoge ingang beschikken en het passieve crossover vervangen met een actieve. Dit wordt een combo om van te snoepen en wordt in het 4e kwartaal verwacht.

Website Epos
Website importeur

 

Abonneren op Epos luidsprekers