Elac luidsprekers

Elac luidsprekers

Las Vegas, woensdag 6 januari 2016...Consumer Electronic Show
In de CES wandelgangen werd gesproken over een 'excellent sound for stupid low money'. Getriggerd door deze ruis, zochten we de desbetreffende hotelkamer op. Buiten was het vrij rustig, binnen tot de nok toe gevuld met louter glimlachende audiofielen. Het Duitse merk Elac, met als endorser Andrew Jones (voorheen TAD), presenteerde de nieuwe Elac Debut B serie. Een monitor speaker die minder kost dan een afgeprijsde herenfiets, klonk zo aangenaam en belachelijk goed, dat we maar ter plekke besloten de Elac B5 en B6 bij thuiskomst op te nemen.

Ja, de aansturing, een hele mooie set Audio Alchemy  -overigens, deze zijn inmiddels ook opgenomen-  maakten natuurlijk redelijk het verschil uit. Maar toch, na testen hier met verschillende instap versterkers hier liet horen dat de Debut serie zich ontpopte als een zeer homogene, niet opdringerige luidspreker! Daarnaast, een behoorlijk strak stereobeeld, met voldoende diepte en holografie. 

We kunnen iedereen aanraden deze speakers eens te beluisteren, en gewoon de aankoop te doen; al was het alleen maar om een 'second pair of loudspeakers' te bezitten. U zult er geen spijt van krijgen. 

Website Elac importeur
Website Elac Duitsland

Abonneren op Elac luidsprekers