Egglestonworks luidsprekers

Egglestonworks luidsprekers

Egglestonworks...een ietwat moeilijk te onthouden naam die, eenmaal gehoord en gezien, waarschijnlijk niet meer uit uw systeem gaat. Althans zo is het hier ervaren.
We kwamen dit merk begin 2015 tegen tijdens de CES Las Vegas. Om een lang verhaal kort te maken: de aldaar getoonde set (Egglestonworks Andra speakers met onder andere VTL buizenapparatuur) klonk by-far het beste wat de show te bieden had. Correctie, dit is was het beste wat wij ooit gehoord hadden!

De mate van live gevoel, plastische sound, een ongekende natuurlijkheid...niet alleen bij de cliche audiofiele muziekstukken, maar ook meer mainstream songs heeft gezorgd dat we deze set in drie dagen zeker 8 keer beluisterd hebben. Telkens met hetzelfde resultaat. Verslavend echt en zeer de moeite waard. Het was dus onoverkomelijk het Amerikaanse merk voor een test naar Nederland te halen. Hoewel het testtype (de Isabella) beduidend goedkoper was dan de Andra, was het snel duidelijk...Kernwaarden identiek!

Onoverkomellijk betekende dan ook: een deal maken met Egglestonworks voor het opnemen van het pakket! Op dit moment staan hier de Egglestonworks Isabelle/Dianne/Emma -Signature gereed voor demo. Later dit jaar komt daar hopelijk nog de speaker der speakers bij, de Andra III.

Hoewel bijna elke versterker minimaal goed combineert met Egglestonworks, valt op dat met name (elke) Devialet de bijna perfecte kandidaat is voor Egglestonworks speakers. Tenminste, als u openstaat voor een snelle, open maar tegelijkertijd rijke sound. De Devialet-Egglestonworks combi geeft het u. Plan via onze 24/7 online module uw afspraak in en laat u overtuigen. Deze combi is misschien wel de hit van het jaar!

Website Egglestonworks


Abonneren op Egglestonworks luidsprekers