Devialet Phantom

Devialet Phantom

Devialet actie tot einde dit jaar! 

Bij aankoop van een Phantom Premier (de grote Phantoms) of Phantom Reactor ontvangt u tot einde dit jaar een gratis Devialet Care.

Devialet Care verlengt uw Phantom garantie van 2 jaar naar 5 jaar. Tevens waarborgt deze upgrading voor 2 onopzettelijke beschadigingen van uw geliefde Phantom in deze periode. Met een eigen riciso van 200 Euro ontvangt u dan een nieuwe Phantom van Devialet!Waarom uw Devialet bij Audiofile/Wireles-store kopen?

 *   Benelux grootste Devialet-store 
 *   Alle Phantoms (Classic, Gold, Reactor) on-the-fly demogereed
 *   Grootste voorraad Phantom Premier en Reactor, inclusief accessoires
 *   Vandaag besteld, vandaag geleverd* 
 *   Winkels open 7 dagen/week
*    Elke dag open van 10.00 uur tot 22.00 uur
 *   Phantom helpdesk 0800 - 0314
 *   Responstijd Whatsapp binnen 10 minuten 
 *   30 dagen recht van retour op Phantom Premier én Reactor
 

* Vandaag besteld, vandaag geleverd: vanaf 2 Phantoms, alleen voor de provincies  ZH, NB, Utrecht, Zeeland en indien voor 16.00 uur besteld.


De looks zijn dus top, maar uiteindelijk moet het toch ook wel gaan om het geluid: zeker voor een prijs vanaf €990. Zelfs in een monoconfiguratie creëert de Devialet Phantom een geluid dat natuur-technisch eigenlijk niet mogelijk is. Wij kennen vooralsnog geen apparaat, die zoveel onvervormd geluid uit een dergelijk kleine kast kan toveren. Je moet het echt meegemaakt hebben om het  te kunnen vertellen. Plan online een afspraak in bij Audiofile om kennis te maken met de Devialet Phantom speakers tijdens een luistersessie. Liever thuis de speakers testen? Dat kan ook!

De speakers uit de Devialet Phantom serie

Inmiddels kent de Phantom familie 3 versies. Het instapmodel, de Devialet Phantom kost €1590. Hoewel de Devialet Phantom waanzinnig klinkt, wordt bijna altijd gekozen voor het type net daarboven: de Devialet Silver Phantom. Met een vermogen van 3000W (ipv 1200W) is de Silver een duidelijke stap in het beter weergeven van bijvoorbeeld filmmuziek. De prijs ligt net wat hoger op €1990.

Als laatste bijgekomen, de Devialet Gold Phantom. Met een vermogen van 4.500 Watt, in exact dezelfde behuizing als de Devialet Phantom Silver, produceert de Gold Phantom een verbazingwekkende geluidsdruk. De Devialet Phantom Gold produceert de diepste lage tonen (14Hz) met de grootste fysieke impact ter wereld. De hoge tonen van de Gold Phantom zijn dankzij de titanium tweeter extreem gerafineerd met een bijna buizige klank. Het is de combinatie van geluidssterkte en geen vervorming die nog niet eerder vertoond is. De prijs van de Devialet Gold is €2590.

De Devialet Phantom speakers blazen je omver!

Wij zijn inmiddels zo overtuigd van de impact die de Devialet Phantoms u thuis gaan geven dat we -in samenwerking met Devialet Parijs- u de mogelijkheid bieden de door u gekochte Phantoms binnen 30 dagen te retourneren, mochten ze niet bevallen. Deze actie gaat een tijdelijk karakter hebben: dus maak snel gebruik van dit uniek initiatief en maak kennis met de nieuwe 'rising star'! 

Pagina's

Abonneren op Devialet Phantom