Devialet Phantom

Devialet Phantom

Maandag 5 december 2016
Tot einde deze maand en zolang de voorraad strekt: Phantom Gold en Silver Super Christmas Package!
Gratis laatste versie Dialog ter waarde van 299€ waarmee u nu ook via Airplay devices kunt streamen en gratis Apple TV ter waarde van 179€


Maandag 5 december
2016

Alleen bij de Audiofile- en Devialet-store: 
Lekker snel en gemakkelijk uw Phantoms ontvangen? Via onze webshop uw Phantom(s) vandaag besteld, vandaag geleverd! 
45 dagen recht van retour
7 dagen per week tot 22.00 uur de beste technische ondersteuning 
Gratis 3 maanden Tidal voucher

Woensdag 5 oktober 2016
Eerste voorraad Phantom Golds vandaag binnengekomen. Na de premium introductie mei dit jaar bij Devialet te Parijs, is ons geduld behoorlijk op de proef gesteld! Maar nu zijn er dan...de eerste badge #Golds, nu volop beschikbaar bij de Audiofile/Devialet-store!

Bestel uw Devialet Phantom Gold online: http://www.devialet-store.nl/phantom-gold-4500-watt
Of bezoek de Devialet-store 's Gravenmoer (NB), open 7 dagen per week tot 22.00 uur.

Zaterdag 19 september 2015   
Start '45 dagen recht van retour'-actie!

Na een experience periode van meer dan 3 maanden met de Phantoms kunnen we duidelijk zijn: in termen van geluid, looks en modern bedieningsgemak kennen de Phantoms geen concurrentie. En, gezien de vele patenten (88) duurt het wel even vooraleer branchegenoten met een vergelijkbaar systeem komen. 

Wij zijn inmiddels zo overtuigd van de impact die de Phantoms u thuis gaan geven dat we -in samenwerking met Devialet Parijs- u de mogelijkheid bieden de door u gekochte Phantoms binnen 45 dagen te retourneren, mochten ze niet bevallen. Deze actie gaat een tijdelijk karakter hebben, dus, maak snel gebruik van dit uniek initiatief...en maak kennis met de nieuwe 'rising star'!

Natuurlijk kunt u nog steeds gebruik maken van onze 7 dagen per week Phantom service  (tussen 08.00 en 22.00 uur). In deze sessies leggen we u uitgebreid de funktionaliteit van de Phantoms uit alsook de do's en don'ts  aangaande het installeren en configureren ervan.

Devialet Phantom
Tja, wat mogen we nog schrijven...na de -volgens ons- meest professionele (marketing) aanpak en introductie van de Devialet Phantom aller tijden. De lat is hoog gelegd, zowel op de beloofde performance, de betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

We hebben de Phantom begin januari dit jaar in Las Vegas (CES) uitgebreid beluisterd in zowel mono, strereo als surround opstelling. Allereerst...het daadwerkelijke uiterlijk van de Phantom is niet op te slaan op een foto, hoe mooi geschoten dan ook. In het echt ziet de Phantom er nóg mooier uit, en het gewicht van meer dan 11Kg doet daar nog een schepje bovenop. Afwerking is first class.

De looks zijn dus top, echter, uiteindelijk moet het toch ook wel gaan om het geluid, zeker voor een prijs vanaf 1690€. Nu, zelfs in een monoconfiguratie creeert de Phantom een geluid die natuur-technisch eigenlijk niet mogelijk is. Wij kennen vooralsnog geen apparaat, die zoveel onvervormd geluid uit een dergelijk kleine kast kan toveren. Je moet het echt meegemaakt hebben om het  te kunnen vertellen. 

Nu, de proof of the pudding is in the listening....daarom zullen hier op korte termijn (maand april) de nodige Phantoms demonstratieklaar staan! We nodigen u uit om de Phantom live te aanschouwen. De Devialet-store heeft inmiddels een grote voorraadbestelling gepleegd...dus wie weet kunnen we na uw luistersessie direct een Phantom meegeven!

 

Abonneren op Devialet Phantom