Devialet Phantom

Devialet Phantom


Super Christmas Devialet Phantom deals!

Nu met direct voordeel 
Voor het derde jaar op rij biedt Audiofile/Devialet-store u een reeks bijzonder  Phantom deals aan. 

In het eerste jaar werd bij aanschaf van 2 Devialet Phantoms en Dialog een gratis Project draaitafel met optische uitgang meegeven. Het tweede jaar mochten we een Apple TV schenken. Nu, het derde jaar is besloten om de totaalprijs meer aantrekkelijk te maken. Dus, geen gedoe meer met het wel of niet kunnen gebruiken de free gift, maar gewoon een strakke deal, waar u direct iets aan heeft.

Super Christmas Phantom Gold deal
U koopt 2 keer een Devialet Phantom Gold, 1 maal een Dialog en, om het geheel mooi te laten schijnen, 2 mooie Phantom Treepod stands. Totale prijs: 6.077€ Nu voor: 5.390€
Audiofile/Devialet-store is verheugd u deze actie te mogen aanbieden. U kunt zowel online- als in de winkel in 's Gravenmoer (NB) gebruik maken van deze aanbieding. In december geldt zelfs de unieke 'vandaag besteld, vandaag geleverd' service!*


Super Christmas deal I
2 * Phantom Gold
2 * Phantom Treepod
1 * Dialog
________________________
Van 6077 Euro voor 5390 Euro


Christmas deal II
2 * Phantom Silver
2 * Phantom Treepod
1 * Dialog
________________________
Van 4877 Euro voor 4290 Euro ✅   60 dagen recht van retour
 ✅   Vandaag besteld, vandaag gratis geleverd* 
 ✅   90 dagen Tidal voucher
 ✅   Winkel 's Gravenmoer open 7 dagen/week (08.00 uur - 22.00 uur)
 ✅   Phantom helpdesk (0800 0314)
 ✅   Responstijd Whatsapp/SMS binnen 15 minuten (06 307 13 860)

* Vandaag besteld, vandaag geleverd: alleen voor NL, in de maand december en indien voor 19.00 uur besteld! De Super Christmas Phantom deals starten 1 december 2017 en eindigen op 16 januari 2018.

---------------------------------------------------------------------------


De looks zijn dus top, maar uiteindelijk moet het toch ook wel gaan om het geluid: zeker voor een prijs vanaf €1690. Nu, zelfs in een monoconfiguratie creëert de Devialet Phantom een geluid wat natuur-technisch eigenlijk niet mogelijk is. Wij kennen vooralsnog geen apparaat, die zoveel onvervormd geluid uit een dergelijk kleine kast kan toveren. Je moet het echt meegemaakt hebben om het  te kunnen vertellen. Plan online een afspraak in bij Audiofile om kennis te maken met de Devialet Phantom speakers tijdens een luistersessie. Liever thuis de speakers testen? Dat kan ook!

De speakers uit de Devialet Phantom serie

Inmiddels kent de Phantom familie 3 versies. Het instapmodel, de Devialet Phantom kost €1690. Hoewel de Devialet Phantom waanzinnig klinkt, wordt bijna altijd gekozen voor het type net daarboven: de Devialet Silver Phantom. Met een vermogen van 3000W (ipv 750W) is de Silver een duidelijke stap in het beter weergeven van bijvoorbeeld filmmuziek. De prijs ligt net wat hoger op €1990.

Als laatste bijgekomen, de Devialet Gold Phantom. Met een vermogen van 4.500 Watt, in exact dezelfde behuizing als de Devialet Phantom Silver, produceert de Gold Phantom een verbazingwekkende geluidsdruk. De Devialet Phantom Gold produceert de diepste lage tonen (14Hz) met de grootste fysieke impact ter wereld. De hoge tonen van de Gold Phantom zijn dankzij de titanium tweeter extreem gerafineerd met een bijna buizige klank. Het is de combinatie van geluidssterkte en geen vervorming die nog niet eerder vertoond is. De prijs van de Devialet Gold is €2590.

De Devialet Phantom speakers blazen je omver!

Wij zijn inmiddels zo overtuigd van de impact die de Devialet Phantoms u thuis gaan geven dat we -in samenwerking met Devialet Parijs- u de mogelijkheid bieden de door u gekochte Phantoms binnen 45 dagen te retourneren, mochten ze niet bevallen. Deze actie gaat een tijdelijk karakter hebben: dus maak snel gebruik van dit uniek initiatief en maak kennis met de nieuwe 'rising star'!

Natuurlijk kunt u nog steeds gebruik maken van onze 7 dagen per week Phantom service (tussen 08.00 en 22.00 uur) waarin we samen het geluid van de speakers beluisteren. In deze sessies leggen we u uitgebreid de funktionaliteit van de Phantoms uit alsook de do's en don'ts  aangaande het installeren en configureren ervan.

 

Pagina's

Abonneren op Devialet Phantom