Ayre

Ayre

Ayre

"De beperkingen van opgenomen media verdwijnen, en de herstellende kracht van muziek en bioscoop wordt onderdeel van het dagelijks leven” - Charles Hansen, oprichter en ontwerper.

Audio- en videomateriaal van wereldniveau

Ontdek Ayre en verlies jezelf in het moment: het intiem beleven van muziek en film die perfect getimed en natuurlijk levend zijn. Ayre Acoustics Inc. ontwerpt en fabriceert sinds 1993 bekroonde audio en video uitrusting van superieure kwaliteit. Ayre is een van de grootste in de industrie en de volledige lijn van audio- en videocomponenten stelt nieuwe standaarden voor innovatie, ontwerp en prestatie. Ayre biedt de beste uitrusting voor uw luister- en kijkplezier. Ayre componenten combineren prachtig realisme met uitzonderlijke kwaliteit, en bieden een natuurlijke, ontspannen presentatie die u als nooit tevoren extra gevoel geven aan uw favoriete muziek en films. Ayre's gedurfde, unieke designbenadering zorgt voor uitzonderlijke prestatieniveaus. Elk ontwerpdetail is gericht op één doelstelling: ongeëvenaard muzikaal en filmisch genot. Al de producten uit het assortiment van Ayre gebruiken exclusieve, volledig gebalanceerde, zero-feedback, met speciale nadruk op de voeding. Het resultaat is een nieuwe wereld van artistiek inzicht en ervaring.

Kwaliteit hoor je pas wanneer het van Ayre afkomstig is

Ayre’s producten worden vervaardigd in Boulder, Colorado. Elk onderdeel wordt door de toegewijde technicus zorgvuldig met de hand geassembleerd, alleen met behulp van het nieuwste van het nieuwste aan materialen en assemblage technieken. Kwaliteitscontrole wordt verzekerd door een strikte testprocedure, evenals een grondig inspectieproces. Ayre's service en ondersteuning is onovertroffen. De milieuvriendelijke productieprocessen omvatten de zorgvuldige selectie van nauwgezette Amerikaanse leveranciers. Ga de wereld van Ayre binnen; stap in een nieuwe dimensie van muzikale betekenis en cinematografische genot.

Abonneren op Ayre