AVA Media

AVA Media

AVA Media

Exceptionele Britse kwaliteit

Nog niet zo heel lang geleden betekende 'Made in England' en de Britse techniek iets, een teken van kwaliteit. Producten werden ontworpen om een oplossing of dienst te leveren, maar zijn ook ontworpen om heel lang mee te gaan en de gebruiker trots te maken. Tegenwoordig worden zoveel producten op prijsbasis gemaakt voor de massamarkt in China. De scheiding tussen de gebruiker en de producent is zo breed, dat het geen verrassing is dat de gebruiker zich vaak ontevreden voelt en 'slechts een nummer' is. Dit in tegenstelling tot AVA Media, die zich niet alleen concentreert op de verwachtingen en eisen van de klant, maar ervoor zorgt dat de producten ook een erfgoed van precisie ontwerp en kwaliteit presenteren. Het bezitten van een AVA Media product gaat niet alleen over de dienst die het levert, het gaat over het bezit van een stukje Britse klasse:

  • UK Excellence Design Center;
  • Een eigen chassis ontwerp en fabricage (CNC);
  • Een eigen afwerking en anodisering;
  • Een eigen laser snijd- en etstechniek;
  • Britse verkoop en after sales service;
  • Voorkeur voor lokale materiaal inkoop en levering;
  • Investeren in innovatie en Britse patenten.

AVA Media is een Britse onderneming gevestigd in Manchester. Het familiebedrijf heeft zijn wortels in mechanische, thermische en elektronische ontwerpen en fabricage. Gelegen in een gloednieuwe, veilige locatie op Trafford Park, kunnen zij snelle service verzekeren aan klanten over de hele wereld. Het netwerk van distributeurs van AVA Media kan lokale service in uw regio bieden als dienst leveren.

Jarenlang continuïteit in het leveren van topkwaliteit

Met interne ontwerp-, fabricage- en testfaciliteiten verzekert AVA Media een volledige lijn van aansprakelijkheid om ervoor te zorgen dat hoogwaardige producten altijd worden geleverd. Al meer dan 30 jaar heeft het ontwerpteam van AVA Media gewerkt aan projecten op het gebied van transport, geneeskunde, uitzending, telecom, IT en beveiliging, evenals AV / data servers. Met deze achtergrond kunt u er zeker van zijn dat een aankoop van het merk AVA Media van de hoogste kwaliteit is.

Website AVA Media

Abonneren op AVA Media