Audiolab

Audiolab

Benelux grootste USB DAC store, meer dan 20 merken gereed voor demo. Vanaf 199€ tot 20K€. 


Waarom House of DACs?

House of DACs is feitelijk de logische afgeleide van Audiofiles bedrijfsfilosofie 'concept-store  in  moderne  compacte  audio systemen'.  Het gedachtegoed van Audiofile hangt nu eenmaal aan de verkoop van hedendaagse, moderne compacte audiosystemen waar, naast topgeluid, gebruiksgemak en integratie in de leefomgeving een dominante rol speelt.
Een manier om hier aan te voldoen, is het toepassen van D/A converters, aangestuurd middels een (dedicated) computer al dan niet bediend via een device remote. Om onze positie in dit deel van het audiosegment te verstevigen is besloten om "House of DACs' op te richten.

Wat betekent 'House of DACs' voor u?
Allereerst, House of DACs laat een rijk assortiment D/A converters zien, allen demonstratieklaar. Om u een idee te geven. De collectie bestaat uit meer dan 20 merken, en het aantal groeit. Ook aan prijsklasses geen gebrek. Alle denkbare DACs, tussen 99€ en 20.000€,  zijn beschikbaar, voor u.

Veel keus
Audiofile gelooft sedert haar oprichting in het bieden van veel keuze binnen een bepaald segment. In die zin moet de klant beslissen op basis van de meest rationele- en relevante koopwaarden. Met een (te) beperkt merkenpakket verliest de verkopende partij aan objectiviteit, waardoor de kans op het geven van 'gekleurde' adviezen te zeer aanwezig is, althans, dat is onze zienswijze.

Proof of the pudding
...is in the listening. Zelfs een instap-DAC van 99 Euro kan uitgebreid getest worden. We hebben de ruimte, we hebben de producten en we hebben het geduld. En hoewel u onze DACs ook via onze webshop kunt bestellen geven we toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Op basis van Google info, reviews en best prices een DAC op afstand kopen staat synoniem met het blind kopen van een product dat te allen tijde eerst beluisterd had moet worden.

30 dagen
Als laatste: mocht, ondanks het beoogde kwalitatieve traject toch twijfels ontstaan na de aankoop, dan kunt u beroep doen op de 30 dagen recht van retour. U krijgt dan netjes uw geld terug. Addertje onder het gras...deze service verlenen we alleen indien u hier in onze winkel uw dac gekocht heeft. Bij webshop bestelllingen geldt het wettelijke 14 dagen recht van retour.Audiolab lanceert de meest complete DAC van het moment.

Audiolab, een op en top Engels bedrijf, met een rijke historie. Opgericht begin jaren '80 door Philip Swift en Derek Scotland, kreeg destijds wereldfaam met de Audiolab 8000A geintegreerde versterker.  Deze werd en wordt gezien als een klassieker binnen de betaalbare klasse! In de daarop volgende jaren werd het pakket uitgebreid met electronica als CD-spelers, voor- en eindcombinaties en FM-tuners.

In 1997 kreeg Audiolab een nieuwe naam: TAG McLaren, welke tot 2004 als merknaam gevoerd werd, totdat in dat jaar de naam 'terug gewonnen' werd, nu opererend onder de succesvolle International Audio Group. In 2010 lanceerde Audiolab de opvolger -zo'n 30 jaar de introductie van de 8000A-  de 8200. Een nieuwe lijn, een nieuw gezicht, meer van deze tijd, maar (gelukkig) wel met de typische good old Audiolab sound.

In lijn met de innovatiedrift van de 8200 serie, en nu wordt het erg interessant, is de onlangs uitgebrachte Audiolab M-DAC+. Deze dac kenmerkt zich door een scala aan mogelijkheden, aansluitingen en zelfs klankinstellingen. Voor zover wij weten is dit dé dac met de meeste functionaliteit van het moment. En dat voor een bedrag net boven de 1100 Euro. Namens Audiofile hebben we deze niet alleen gereed voor demo, maar ook op voorraad. Een beauty om te zien, te bedienen en naar te luisteren...

Website Audiolab

Abonneren op Audiolab