House of DACs neemt Nuprime DAC-10H op


Nuprime audio, in 2014 opgericht door Jason Lim heeft in dat jaar de activa van het bedrijf NuForce overgenomen. Hij was overigens toentertijd al mede-aandeelhouder van NuForce. Met het recht om gebruik te blijven maken van de NuForce technologieën, heeft Jason een team van specialisten samengesteld om op de NuForce basis (die tot op de dag van vandaag excellent presteren) het productportfolio te optimaliseren en uit te breiden.

Het resultaat mag er zijn. De uitstekende reviews vliegen je om de oren. Van ''The Absolute Sound tot aan Nederlandse reviews, ze zijn allen consistent goed. Daarbij moet opgemerkt worden dat het uitgangspunt van Nuprime 'het aanbieden van optimale prijs/kwaliteit producten' telkens waargemaakt wordt.

Geprikkeld door de goede testen en  -voor highend begrippen-  malse prijsstelling heeft Audiofile/House of DACs een eerste serieuze test gedaan met de Nuprime DAC-10H. Een voorwaar uitgebreide USB DAC methoofdtelefoonuitgang. Bouwvorm, gebruiksmogelijkheden en klank zijn niet alleen uitstekend, maar zorgen zelfs voor een voorsprong op een aantal concurrenten. Om House of DACs te versterken heeft Audiofile het merk, in dit geval, de DAC-10H op te nemen.

Lees meer...

Image: 
Laat zien op de homepage: 
Nee