Blog

Audiofiles winkelvoorraad tot uw beschikking.

Uniek in de markt...Zelf uw afspraak inplannen en ook nog eens de beschikking hebben over meer dan 200 audiofiele producten. U plant het allemaal in met de Audiofile 'Online Afspraak' module! Bepaal zelf dag en tijd en selecteer de producten die u graag wilt beluisteren. Op de afgesproken dag staat alles netjes voor u klaar. 

Elac Navis Active

Elac Navis serie | best in class wireless-actieve luidsprekers

900Watt - 18Hertz - 3 Liter

4 keer kleiner dan de huidige Phantom, niet groter dan een halve A4 | Phantom REACTOR, 's werelds eerste ultracompacte wireless speaker met 900W vermogen. 

Dynaudio XEO2 special price!

Zo lang de voorraad strekt: een paar prachtige Dynaudio XEO2 wireless speakers voor slechts 999€!

Kii Audio opgemerkt door recording artists

 

Kii Audio opgemerkt door recording artists.

De getalanteerde Jacob Collier, zanger/producer/componist/multi-instrumentalist én 2-voudig Grammy Award winnaar laat van zich horen. Inmiddels in het bezit van een paar (coole) Kii Audio Three speakers spreekt zich uit over de performance van deze speakers.

Devialet Phantom Christmas Package

Phantom Silver & Gold Christmas Super package.  

Mooier kunnen we het niet maken. In samenwerking met Devialet Parijs mogen wij u tot het einde van deze maand en zolang de voorraad strekt het volgende aanbieden; Bij aanschaf van 2 Phantom Gold of Silver gratis de laatse versie Dialog ter waarde van 299€ die nu Airplay compatible is en een gratis Apple TV ter waarde van 179€.