900Watt - 18Hertz - 3 Liter

4 keer kleiner dan de huidige Phantom, niet groter dan een halve A4 | Phantom REACTOR, 's werelds eerste ultracompacte wireless speaker met 900W vermogen. 

900 Watt piekvermogen, 98dB geluidsdruk en een haast onwaarschijnlijke 18Hertz lagetoon weergave! De echte lage tonen van een kerkorgel voelen? De kleine Phantom laat het horen én voelen. En dat is een behuizing van minder dan 3 liter en 4 keer kleiner dan de huidige Phantom!

Audiofile/Wireless-store droomt al sedert introductie van de Phantom mei '15 van een zogenaamde baby-Phantom. Waarom? Met ongeveer dezelfde auditieve capaciteiten in een beduidend kleinere behuizing met navenante prijsstelling raakt Devialet een beduidend grotere markt. Geheel in lijn met Devialets eigen slogan 'One day, everybody ownes a Devialet' overigens.

De Phantom Reactor is dus de allernieuwste telg wireless speakers. Startend met de Phantom Classic (voormalig Phantom White), de Phantom Silver, de Phantom Gold en de Phantom Gold Opera vindt aanvulling plaats aan de onderkant met de Phantom Reactor 600W en 900W. Uw Phantom nu vanaf 990€.


Lees hier verder

Image: 
Laat zien op de homepage: 
Ja in het bovenste vak